Numatic padloc spiderdrive padhouder 400 mm

Productnr.: SGE-606412

€ 180,38
(1 stuk(s) = € 180,38)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc spiderdrive padhouder 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiënte vloerreiniging in diverse omgevingen. Daarom bieden we de Numatic Padloc Spiderdrive Padhouder 400 mm aan, een krachtig en veelzijdig hulpmiddel om uw vloeren moeiteloos schoon te houden.


Waarom kiezen voor de Numatic Padloc Spiderdrive Padhouder 400 mm:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u reinigingspads snel en veilig kunt bevestigen. Dit systeem zorgt voor een stevige grip, wat essentieel is voor grondige vloerreiniging.

2. Spiderdrive-technologie: De Spiderdrive-technologie zorgt voor een gelijkmatige en consistente druk op de vloer, ongeacht de oneffenheden. Dit leidt tot een optimale reiniging en vermindert de noodzaak van herhaalde passages.

3. Efficiëntie: Met een diameter van 400 mm is deze padhouder ideaal voor zowel grote als kleinere vloeroppervlakken. Hij kan snel en effectief vuil en vlekken verwijderen, waardoor uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter worden.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze padhouder is ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik, zelfs bij intensieve schoonmaakklussen.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen om te worden gebruikt met verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor hij een veelzijdig accessoire is voor uw schoonmaakapparatuur.


Optimaliseer uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Spiderdrive Padhouder 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor commerciële schoonmaakwerkzaamheden of het schoonhouden van een huishoudelijk vloeroppervlak, deze padhouder zal u helpen om snel en effectief een schone en frisse omgeving te creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Spiderdrive Padhouder 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen en maak uw vloerreiniging efficiënter dan ooit tevoren!