Numatic polyscrub schrobborstel 280 mm

Productnr.: SGE-606029

€ 185,93
(1 stuk(s) = € 185,93)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 280 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van effectieve vloerreiniging. Daarom bieden we de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm aan, een krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van vuil, vlekken en aanslag van verschillende vloeroppervlakken.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm:


1. Veelzijdige Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om verschillende vloertypen aan te kunnen, van harde vloeren tot tapijten. Het levert consistente en professionele resultaten, ongeacht het oppervlak.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare producten, en de Polyscrub Schrobborstel is geen uitzondering. Hij is gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in kosteneffectieve reiniging op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor een naadloze integratie in uw schoonmaakprocessen.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is eenvoudig en snel, waardoor uw onderhoudstijd wordt geminimaliseerd.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, scholen of andere locaties met verschillende vloeroppervlakken, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm zal u helpen om indrukwekkende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele vloerreiniging!