Numatic polyscrub schrobborstel 280 mm octo

Productnr.: SGE-606173

€ 174,76
(1 stuk(s) = € 174,76)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 280 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat het belangrijk is om vloeren grondig en efficiënt te reinigen. Daarom bieden we de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo aan, een krachtige schoonmaakoplossing voor diverse soorten vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo:


1. Veelzijdige Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om een breed scala aan vloertypes aan te kunnen, van harde vloeren tot tapijten. Het levert consequent professionele resultaten, ongeacht het oppervlak.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare producten, en de Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo vormt daarop geen uitzondering. Hij is gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in kosteneffectieve reiniging op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor een naadloze integratie in uw schoonmaakprocessen.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is snel en gemakkelijk, wat uw onderhoudstijd minimaliseert.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, scholen of andere locaties met verschillende vloeroppervlakken, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo zal u helpen om indrukwekkende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 280 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele vloerreiniging!