Numatic polyscrub schrobborstel 300 mm octo

Productnr.: SGE-606152

€ 203,02
(1 stuk(s) = € 203,02)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 300 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een vlekkeloze en grondige reiniging van vloeren. Daarom bieden we de Numatic Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo aan, een krachtige schoonmaakoplossing die geschikt is voor verschillende vloertypes.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo:


1. Veelzijdigheid: Deze schrobborstel is ontworpen om te worden gebruikt op een breed scala aan vloeroppervlakken, waaronder harde vloeren en tapijten. U kunt altijd rekenen op professionele resultaten, ongeacht het type vloer dat u wilt reinigen.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare producten, en de Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo is geen uitzondering. Hij is gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, wat zorgt voor kosteneffectieve reiniging op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor een naadloze integratie in uw schoonmaakprocessen mogelijk is.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is snel en gemakkelijk, wat uw onderhoudstijd minimaliseert.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, scholen of andere locaties met verschillende vloeroppervlakken, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo zal u helpen om indrukwekkende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 300 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele vloerreiniging!