Numatic polyscrub schrobborstel 330 mm

Productnr.: SGE-606033

€ 181,51
(1 stuk(s) = € 181,51)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 330 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm aan, de ideale oplossing voor een diepgaande en effectieve reiniging van verschillende vloertypes.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm:


1. Veelzijdigheid: Deze schrobborstel is ontworpen om te worden gebruikt op diverse vloeroppervlakken, van harde vloeren tot tapijten. Het levert altijd professionele resultaten, ongeacht het type vloer dat u wilt reinigen.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare producten, en de Polyscrub Schrobborstel 330 mm is geen uitzondering. Hij is gebouwd om intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in kosteneffectieve reiniging op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor naadloze integratie in uw schoonmaakprocessen.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is snel en gemakkelijk, waardoor uw onderhoudstijd wordt geminimaliseerd.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm!


Of u nu belast bent met het schoonmaken van kantoren, winkels, scholen of andere locaties met verschillende vloeroppervlakken, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm zal u helpen indrukwekkende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele vloerreiniging!