Numatic polyscrub schrobborstel 330 mm (Shark)

Productnr.: SGE-606097

€ 170,25
(1 stuk(s) = € 170,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 330 mm (Shark)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we u graag voor aan de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark), de perfecte partner voor diepgaande en professionele vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark):


1. Krachtige Reiniging: De Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark) is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen. Dankzij de effectieve borstelharen wordt uw vloer in een handomdraai weer stralend schoon.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare producten. De Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark) is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Dit betekent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor een naadloze integratie in uw schoonmaakroutine.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is snel en gemakkelijk, waardoor uw onderhoudstijd tot een minimum wordt beperkt.


Transformeer uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark)!


Of u nu verantwoordelijk bent voor de reiniging van kantoren, winkels, scholen of andere locaties met verschillende soorten vloeren, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark) zal u helpen om verbluffende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 330 mm (Shark) bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een professionele en efficiënte vloerreiniging!