Numatic polyscrub schrobborstel 370 mm

Productnr.: SGE-903449

€ 197,18
(1 stuk(s) = € 197,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 370 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we u de Numatic Polyscrub Schrobborstel 370 mm aan, een krachtige tool voor het reinigen van uw vloeren met precisie en efficiency.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 370 mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrob borstel is ontworpen om grondig vuil en vlekken van verschillende vloertypes te verwijderen. De borstelharen zijn effectief en zorgen voor een stralend schone vloer.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige producten. De Polyscrub Schrobborstel 370 mm is robuust gebouwd en gaat lang mee, zelfs bij frequent gebruik, wat resulteert in uitstekende duurzaamheid.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om naadloos te passen op diverse Numatic schrobzuigmachines, zodat u moeiteloos kunt overschakelen en profiteren van de verbeterde prestaties.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en gemakkelijk, waardoor u tijd bespaart en snel weer aan het werk kunt.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 370 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties met verschillende soorten vloeren, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 370 mm zal u helpen om uitstekende resultaten te bereiken.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 370 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!