Numatic polyscrub schrobborstel 400 mm

Productnr.: SGE-606105

€ 197,18
(1 stuk(s) = € 197,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Polyscrub Schrobborstel 400 mm aan, een krachtige oplossing voor uw vloerreinigingsbehoeften.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel 400 mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrob borstel is ontworpen om vuil, vlekken en aanslag op verschillende vloertypes grondig te verwijderen. De borstelharen zorgen voor een uitstekende reiniging en een stralend schone vloer.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de kwaliteit van zijn producten. De Polyscrub Schrobborstel 400 mm is robuust gebouwd en gaat lang mee, zelfs bij intensief gebruik, wat resulteert in uitstekende duurzaamheid.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om perfect te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor u naadloos kunt overschakelen en kunt profiteren van verbeterde prestaties.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en gemakkelijk, waardoor u tijd bespaart en snel weer aan het werk kunt.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties met verschillende soorten vloeren, de Numatic Polyscrub Schrobborstel 400 mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te bereiken.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!