Numatic polyscrub schrobborstel 500mm

Productnr.: SGE-606703

€ 264,77
(1 stuk(s) = € 264,77)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 500mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 500mm, een krachtig hulpmiddel voor al uw vloerreinigingsbehoeften.


Waarom kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 500mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrob borstel is ontworpen om grondig vuil, vlekken en aanslag van verschillende soorten vloeren te verwijderen. De borstelharen zorgen voor uitstekende reinigingsresultaten en een vloer die er als nieuw uitziet.

2. Duurzaamheid: Numatic-producten staan bekend om hun duurzaamheid, en de Polyscrub Schrobborstel van 500mm is geen uitzondering. Hij is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik, wat resulteert in uitstekende prestaties en een lange levensduur.

3. Compatibiliteit: Deze schrob borstel is speciaal ontworpen om naadloos te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor u moeiteloos kunt overschakelen en kunt profiteren van verbeterde reinigingsprestaties.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en gemakkelijk, zodat u geen kostbare tijd verspilt en snel weer aan het werk kunt.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 500mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties met verschillende soorten vloeren, de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 500mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 500mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!