Numatic polyscrub schrobborstel 550 mm

Productnr.: SGE-606028

€ 311,71
(1 stuk(s) = € 311,71)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 550 mm

Welkom bij Schoonmaakgroothandel Emmen, waar we de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 550mm aanbieden om uw vloerreinigingsklussen eenvoudiger en effectiever te maken.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 550mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen voor het grondig reinigen van verschillende soorten vloeren. De duurzame borstelharen zorgen voor een effectieve verwijdering van vuil, vlekken en aanslag, waardoor uw vloeren er als nieuw uitzien.

2. Robuust en Duurzaam: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de Polyscrub Schrobborstel van 550mm is daarop geen uitzondering. Deze borstel is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik, wat resulteert in uitstekende prestaties en een lange levensduur.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is speciaal ontworpen om perfect te passen op diverse Numatic schrobzuigmachines, waardoor u moeiteloos kunt overschakelen en kunt profiteren van verbeterde reinigingsprestaties.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en gemakkelijk, zodat u kostbare tijd kunt besparen en snel weer aan het werk kunt.


Optimaliseer Uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 550mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties met verschillende soorten vloeren, de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 550mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 550mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!