Numatic polyscrub schrobborstel 650 mm

Productnr.: SGE-606021

€ 373,68
(1 stuk(s) = € 373,68)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic polyscrub schrobborstel 650 mm

Welkom bij Schoonmaakgroothandel Emmen, waar we de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 650mm aanbieden om uw vloerreinigingstaken naar een hoger niveau te tillen.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 650mm:


1. Grondige Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuilophopingen en vlekken op uw vloeren aan te pakken. Met stevige borstelharen kunt u vertrouwen op een diepgaande reiniging voor een onberispelijke uitstraling van uw vloeren.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en duurzame producten, en de Polyscrub Schrobborstel van 650mm is daarop geen uitzondering. U kunt rekenen op langdurige prestaties en consistentie, zelfs bij intensief gebruik.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om perfect te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor u naadloos kunt overschakelen en profiteren van verbeterde reinigingsprestaties.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en gemakkelijk, wat u kostbare tijd bespaart en u snel weer aan het werk kunt.


Verbeter Uw Vloerreiniging met de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 650mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhouden van kantoorvloeren, magazijnvloeren, schoolgangen of andere locaties met verschillende vloersoorten, de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 650mm zal u helpen om uitmuntende reinigingsresultaten te bereiken.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Polyscrub Schrobborstel van 650mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!