Numatic primair filtrex rood filter (12'' modellen)

Productnr.: SGE-604136

€ 46,95
(1 stuk(s) = € 46,95)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic primair filtrex rood filter (12'' modellen)

Het Numatic Primair Filtrex Rood Filter is speciaal ontworpen voor 12-inch modellen van Numatic stofzuigers en speelt een cruciale rol bij het handhaven van schone en gezonde luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit hoogwaardige filter vangt stofdeeltjes en allergenen op, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt schoon en fris is.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 12-inch Modellen: Dit filter is specifiek ontworpen om te passen bij 12-inch modellen van Numatic stofzuigers, waardoor u de luchtkwaliteit in uw ruimte kunt verbeteren.
  2. Filtrex Filtratie: Het Primair Filtrex Rood Filter maakt gebruik van Filtrex-technologie om fijne stofdeeltjes, pollen en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt aanzienlijk schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Dit filter is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en adem schone lucht in!


Het Numatic Primair Filtrex Rood Filter voor 12-inch modellen is een essentiële aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en gezondere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Primair Filtrex Rood Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en ervaar de voordelen van verbeterde luchtfiltratie.