Numatic primair MicroFresh filter 12 inch (180 - 200 modellen)

Productnr.: SGE-604170

€ 80,76
(1 stuk(s) = € 80,76)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic primair MicroFresh filter 12 inch (180 - 200 modellen)

Het Numatic Primair MicroFresh Filter is speciaal ontworpen om te passen bij de 12-inch (180 - 200 modellen) stofzuigers van Numatic en speelt een cruciale rol bij het behouden van een schone en frisse luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit hoogwaardige filter vangt stofdeeltjes op en zorgt voor een aangename en verfrissende geur in de lucht die uit uw stofzuiger komt.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 12-inch (180 - 200 Modellen): Dit filter is specifiek ontworpen om perfect te passen bij de 12-inch (180 - 200 modellen) stofzuigers van Numatic, waardoor u de luchtkwaliteit in uw ruimte kunt verbeteren.
  2. MicroFresh Technologie: Het Primair MicroFresh Filter maakt gebruik van geavanceerde technologie om niet alleen stofdeeltjes vast te houden, maar ook een verfrissende geur af te geven, waardoor uw ruimte aangenamer ruikt.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Dit filter is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en geniet van een frisse lucht!


Het Numatic Primair MicroFresh Filter voor 12-inch (180 - 200 modellen) stofzuigers is een onmisbare aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en frissere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Primair MicroFresh Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en ervaar de voordelen van verbeterde luchtfiltratie en een verfrissende geur.