Numatic primair permatex filter (14'' modellen)

Productnr.: SGE-604116

€ 65,72
(1 stuk(s) = € 65,72)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic primair permatex filter (14'' modellen)

Het Numatic Primair Permatex Filter is ontworpen om te passen bij de 14-inch modellen van Numatic stofzuigers en speelt een cruciale rol bij het handhaven van een schone en gezonde luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit hoogwaardige filter vangt stofdeeltjes en allergenen op, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt schoon en fris is.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 14-inch Modellen: Dit filter is specifiek ontworpen om te passen bij 14-inch modellen van Numatic stofzuigers, waardoor u de luchtkwaliteit in uw ruimte kunt verbeteren.
  2. Permatex Filtratie: Het Primair Permatex Filter maakt gebruik van geavanceerde Permatex-technologie om fijne stofdeeltjes, pollen en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt aanzienlijk schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Dit filter is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en geniet van schone lucht!


Het Numatic Primair Permatex Filter voor 14-inch modellen is een onmisbare aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en gezondere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Primair Permatex Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en ervaar de voordelen van verbeterde luchtfiltratie.