Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B zwart met groene hendel

Productnr.: SGE-909885

€ 174,02
(1 stuk(s) = € 174,02)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B zwart met groene hendel

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B aan te bieden, een innovatieve oplossing voor afvalverwerking en reiniging. Deze rolemmer is niet zomaar een emmer; het is een milieubewuste keuze met een modern ontwerp.


Waarom kiezen voor de Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B:


1. Duurzaamheid: Deze rolemmer is vervaardigd met duurzaam kunststof, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage en stoten. Dit betekent dat hij lang meegaat, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

2. Milieubewuste Keuze: De ReFlo-lijn van Numatic wordt geproduceerd met behulp van gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

3. Handige Hendel: De groene hendel maakt het gemakkelijk om de rolemmer te verplaatsen en te legen, terwijl het ergonomische ontwerp comfortabel gebruik garandeert.

4. Stijlvol Ontwerp: Deze rolemmer is niet alleen functioneel, maar heeft ook een eigentijds en stijlvol ontwerp dat in elke omgeving past.


Maak een Duurzame Keuze met de Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die op zoek is naar praktische oplossingen of een huishoudelijke gebruiker die om het milieu geeft, de Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en draag bij aan een schonere planeet.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur?

Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit met de Numatic Rolemmer ReFlo HB1812B bij Schoonmaakgroothandel Emmen!