Numatic rugstofzuiger batterij RSB150-NX met kit AAT30E

Productnr.: SGE-912701

Adviesprijs€ 1.314,70
-10%
€ 1.183,23
(1 stuk(s) = € 1.183,23)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic rugstofzuiger batterij RSB150-NX met kit AAT30E

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we trots om de Numatic Rugstofzuiger Batterij RSB150-NX met Kit AAT30E aan te bieden, de perfecte schoonmaakpartner voor zowel professionals als huishoudens.


Waarom kiezen voor de Numatic Rugstofzuiger Batterij RSB150-NX met Kit AAT30E


1. Krachtige Zuigkracht: Deze rugstofzuiger is ontworpen voor krachtige zuigprestaties. Het is ideaal voor het verwijderen van stof, vuil en zelfs de meest hardnekkige vuildeeltjes.

2. Handige Kit AAT30E: De meegeleverde Kit AAT30E bevat een reeks accessoires die het schoonmaken eenvoudig en veelzijdig maken. Van vloeren tot plafonds, deze kit biedt alles wat je nodig hebt.

3. Lange Werktijd: Met de RSB150-NX batterij geniet je van een lange werktijd, waardoor je meer kunt schoonmaken zonder constant te hoeven opladen.

4. Gemakkelijke Manoeuvreerbaarheid: Dankzij het ergonomische ontwerp en de soepel rollende wielen is deze rugstofzuiger gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in de meest krappe ruimtes.

5. Betrouwbaarheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze rugstofzuiger je niet in de steek zal laten.


Bestel Nu en Vereenvoudig je Schoonmaakroutine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die op zoek is naar hoogwaardige apparatuur of gewoon je huis grondig wilt reinigen, de Numatic Rugstofzuiger Batterij RSB150-NX met Kit AAT30E biedt de prestaties die je nodig hebt.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak van schoonmaken met de beste uitrusting. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder. Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig en effectief!