Numatic secundair MicroTex filter (12'' modellen) t.b.v. 604165

Productnr.: SGE-604309

€ 46,95
(1 stuk(s) = € 46,95)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic secundair MicroTex filter (12'' modellen) t.b.v. 604165

Het Numatic Secundair MicroTex Filter is speciaal ontworpen om te passen bij de 12-inch (604165) modellen van Numatic stofzuigers en is een essentieel onderdeel om de efficiëntie van uw stofzuiger te verbeteren. Dit filter vangt kleine deeltjes, stof en allergenen op, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt schoner is en uw ruimte frisser aanvoelt.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 12-inch (604165) Modellen: Dit filter is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij de 12-inch (604165) modellen van Numatic stofzuigers, waardoor u de prestaties van uw stofzuiger kunt optimaliseren.
  2. MicroTex Filtratie: Het Secundair MicroTex Filter maakt gebruik van geavanceerde MicroTex-technologie om fijne deeltjes en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt merkbaar schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, waardoor uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Verbeterde Luchtkwaliteit: Het gebruik van dit filter draagt bij aan een betere luchtkwaliteit in uw ruimte, wat vooral belangrijk is als u gevoelig bent voor allergieën of luchtwegproblemen heeft.


Bestel nu en verbeter de prestaties van uw stofzuiger!


Het Numatic Secundair MicroTex Filter voor 12-inch (604165) modellen is een waardevolle toevoeging aan uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog om te genieten van schone lucht en verbeterde prestaties van uw stofzuiger.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Secundair MicroTex Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en merk het verschil!