Numatic secundair permatex filter (12'' modellen) t.b.v. 604136

Productnr.: SGE-604112

€ 46,95
(1 stuk(s) = € 46,95)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic secundair permatex filter (12'' modellen) t.b.v. 604136

Het Numatic Secundair Permatex Filter is speciaal ontworpen om te passen bij de 12-inch (604136) modellen van Numatic stofzuigers en speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit hoogwaardige filter vangt kleine deeltjes, stof en allergenen op, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt schoner en frisser is.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 12-inch (604136) Modellen: Dit filter is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij de 12-inch (604136) modellen van Numatic stofzuigers, wat de prestaties van uw stofzuiger ten goede komt.
  2. Permatex Filtratie: Het Secundair Permatex Filter maakt gebruik van hoogwaardige Permatex-technologie om fijne deeltjes en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt aanzienlijk schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Verbeterde Luchtkwaliteit: Door dit filter te gebruiken, draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit in uw ruimte, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of luchtwegaandoeningen.


Bestel nu en geniet van schone lucht!


Het Numatic Secundair Permatex Filter voor 12-inch (604136) modellen is een onmisbare aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en gezondere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Secundair Permatex Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en merk het verschil!