Numatic secundair permatex filter (14'' modellen)

Productnr.: SGE-604113

€ 65,72
(1 stuk(s) = € 65,72)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic secundair permatex filter (14'' modellen)

Het Numatic Secundair Permatex Filter is speciaal ontworpen om te passen bij de 14-inch modellen van Numatic stofzuigers en speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit hoogwaardige filter vangt kleine deeltjes, stof en allergenen op, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt schoner en frisser is.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 14-inch Modellen: Dit filter is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij de 14-inch modellen van Numatic stofzuigers, waardoor u de prestaties van uw stofzuiger kunt optimaliseren.
  2. Permatex Filtratie: Het Secundair Permatex Filter maakt gebruik van hoogwaardige Permatex-technologie om fijne deeltjes en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt merkbaar schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, waardoor uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Verbeterde Luchtkwaliteit: Door dit filter te gebruiken, draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit in uw ruimte, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of luchtwegaandoeningen.


Bestel nu en verbeter de prestaties van uw stofzuiger!


Het Numatic Secundair Permatex Filter voor 14-inch modellen is een waardevolle toevoeging aan uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog om te genieten van schone lucht en verbeterde prestaties van uw stofzuiger.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic Secundair Permatex Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en merk het verschil!