Numatic set geurkorrels

Productnr.: SGE-V30010

€ 20,40
(1 stuk(s) = € 6,80)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic set geurkorrels

Met de Numatic Set Geurkorrels haalt u een assortiment van verfrissende geuren in huis om uw schoonmaakervaring te verbeteren. Deze set bevat een verscheidenheid aan geurkorrels, elk ontworpen om uw ruimte een unieke en aangename geur te geven tijdens het stofzuigen.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Assortiment van Geuren: Deze set bevat geurkorrels met verschillende aroma's, zoals Eucalyptus, Bloem, Limonella, en meer, zodat u kunt afwisselen en genieten van diverse geurervaringen.
  2. Eenvoudig Gebruik: Plaats gewoon enkele geurkorrels in de stofzuigerzak of stofcontainer van uw Numatic stofzuiger, en geniet van de heerlijke geur terwijl u schoonmaakt.
  3. Langdurige Frisheid: Deze geurkorrels zorgen voor langdurige frisheid in uw leefruimte en laten uw huis of kantoor heerlijk ruiken.
  4. Veelzijdigheid: Naast stofzuigers kunnen de geurkorrels ook worden gebruikt in andere schoonmaakapparatuur om een verfrissende geur te verspreiden.


Varieer en geniet van diverse geurervaringen


De Numatic Set Geurkorrels biedt u de mogelijkheid om te variëren in geurkeuze en uw schoonmaakroutine te verrijken. Of u nu de voorkeur geeft aan een verkwikkende eucalyptusgeur of de zachtheid van bloemen, deze set heeft het allemaal.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden om uw schoonmaakervaring te verbeteren. Bestel vandaag nog de Numatic Set Geurkorrels en ontdek een wereld van geurige schoonmaak.