Numatic SGA-13 mopkit (t.b.v. SCG 1805/6/7AT)

Productnr.: SGE-906227

€ 354,84
(1 stuk(s) = € 354,84)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SGA-13 mopkit (t.b.v. SCG 1805/6/7AT)

De Numatic SGA-13 Mopkit is de perfecte aanvulling op uw SCG 1805/6/7AT reinigingsapparatuur. Deze hoogwaardige mopkit is ontworpen om aan de eisen van professionele schoonmaaktaken te voldoen en zal uw vloerreinigingsprocessen naar een hoger niveau tillen.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete Mopkit: De Numatic SGA-13 Mopkit wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om grondig en efficiënt te reinigen, inclusief een mopframe, mopstelen en moppen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de bekende kwaliteit van Numatic, is deze mopkit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is eenvoudig te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen, zodat u snel aan de slag kunt.
  • Verbeterde Reinigingsprestaties: Met de Numatic SGA-13 Mopkit kunt u gemakkelijk en grondig vloeren reinigen, waardoor u een schone en hygiënische omgeving kunt behouden.
  • Compatibel met Specifieke Modellen: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met SCG 1805/6/7AT reinigingsapparatuur van Numatic.


Bestel Nu en Verbeter Uw Reinigingsroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, hotels of andere commerciële ruimtes, de Numatic SGA-13 Mopkit is een waardevolle investering om uw vloeren brandschoon te houden.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig en effectief vloerreiniging kan zijn met de hoogwaardige Numatic SGA-13 Mopkit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.Let op: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met SCG 1805/6/7AT reinigingsapparatuur van Numatic.