Numatic sproei-extractiemachine CTD570-2 blauw met kit A41A

Productnr.: SGE-833473

Adviesprijs€ 2.031,47
-10%
€ 1.828,32
(1 stuk(s) = € 1.828,32)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic sproei-extractiemachine CTD570-2 blauw met kit A41A

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat professionele tapijtreiniging essentieel is om een schone en frisse omgeving te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Sproei-extractiemachine CTD570-2 in blauw aan te bieden, compleet met Kit A41A. Deze hoogwaardige sproei-extractiemachine is speciaal ontworpen om tapijten grondig en effectief te reinigen.


Waarom kiezen voor de Numatic Sproei-extractiemachine CTD570-2 met Kit A41A


1. Krachtige Reiniging* De CTD570-2 is uitgerust met een krachtige sproei- en zuigfunctie die diep in het tapijt dringt, vuil en vlekken verwijdert en een snelle droogtijd bevordert.

2. Kit A41A Inbegrepen: De meegeleverde Kit A41A bevat verschillende accessoires, waaronder een speciale tapijtreinigingsborstel en reinigingsmiddelen, om ervoor te zorgen dat je alle benodigde tools hebt voor een grondige reiniging.

3. Grote Capaciteit: Met een royale watertank kun je langdurig reinigen zonder voortdurend bij te vullen, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De CTD570-2 is gebouwd om lang mee te gaan en consequent uitstekende prestaties te leveren.


Verbeter je Tapijtreiniging met de Numatic Sproei-extractiemachine CTD570-2!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon je tapijten thuis wilt reinigen, de Numatic Sproei-extractiemachine CTD570-2 met Kit A41A is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige sproei-extractiemachine.

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op en wij assisteren je graag. Met de Numatic Sproei-extractiemachine CTD570-2 houd je tapijten schoon en fris!