Numatic sproei-extractiemachine NHL15 blauw met kit BS27

Productnr.: SGE-838975

Adviesprijs€ 1.907,74
-10%
€ 1.716,97
(1 stuk(s) = € 1.716,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic sproei-extractiemachine NHL15 blauw met kit BS27

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat professionele tapijtreiniging essentieel is om een schoe en frisse omgeving te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Sproei-extractiemachine NHL15 in blauw aan te bieden, compleet met Kit BS27. Deze hoogwaardige sproei-extractiemachine is speciaal ontworpen om tapijten grondig en effectief te reinigen.


Waarom kiezen voor de Numatic Sproei-extractiemachine NHL15 met Kit BS27


1. Krachtige Reiniging: De NHL15 is uitgerust met een krachtige sproei- en zuigfunctie die diep in het tapijt dringt, vuil en vlekken verwijdert en een snelle droogtijd bevordert.

2. Kit BS27 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BS27 bevat verschillende accessoires, waaronder een speciale tapijtreinigingsborstel en reinigingsmiddelen, om ervoor te zorgen dat je alle benodigde tools hebt voor een grondige reiniging.

3. Grote Capaciteit: Met een royale watertank kun je langdurig reinigen zonder voortdurend bij te vullen, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NHL15 is gebouwd om lang mee te gaan en consequent uitstekende prestaties te leveren.


Verbeter je Tapijtreiniging met de Numatic Sproei-extractiemachine NHL15!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon je tapijten thuis wilt reinigen, de Numatic Sproei-extractiemachine NHL15 met Kit BS27 is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige sproei-extractiemachine.

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op en wij assisteren je graag. Met de Numatic Sproei-extractiemachine NHL15 houd je tapijten schoon en fris!