Numatic SRK 14 mopkit t.b.v. EM/SM werkwagens

Productnr.: SGE-910439

€ 23,90
(1 stuk(s) = € 23,90)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 14 mopkit t.b.v. EM/SM werkwagens

De Numatic SRK 14 Mopkit is een onmisbare toevoeging aan uw EM/SM werkwagen. Deze hoogwaardige mopkit is ontworpen om uw schoonmaakwerkzaamheden te vereenvoudigen en te versnellen, zodat u altijd snel en efficiënt kunt reinigen. Als u op zoek bent naar een manier om uw vloerreinigingstaak te verbeteren, dan is deze mopkit de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete Mopkit: De Numatic SRK 14 Mopkit wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om grondig en efficiënt te reinigen, inclusief een mopframe, mopstelen en moppen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze mopkit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is eenvoudig te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen, zodat u snel aan de slag kunt.
  • Verbeterde Reinigingsprestaties: Met de Numatic SRK 14 Mopkit kunt u gemakkelijk en grondig vloeren reinigen, waardoor u een schone en hygiënische omgeving kunt behouden.
  • Compatibel met EM/SM Werkwagens: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM/SM werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Verbeter Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, de Numatic SRK 14 Mopkit zal uw reinigingswerkzaamheden aanzienlijk verbeteren. U kunt nu sneller en effectiever schoonmaken.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic SRK 14 Mopkit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM/SM werkwagens van Numatic.