Numatic SRK 16 mopkit t.b.v. EM 3 en 5 werkwagens

Productnr.: SGE-910442

Adviesprijs€ 114,38
-10%
€ 102,94
(1 stuk(s) = € 102,94)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 16 mopkit t.b.v. EM 3 en 5 werkwagens

De Numatic SRK 16 Mopkit is de perfecte keuze om uw schoonmaakwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen, speciaal ontworpen voor EM 3 en 5 werkwagens. Deze hoogwaardige mopkit is een essentieel accessoire voor professionele schoonmakers, waardoor vloerreiniging eenvoudig en efficiënt wordt. Ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met deze uitstekende mopkit.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete Mopkit: De Numatic SRK 16 Mopkit wordt geleverd met alles wat u nodig heeft voor grondige en efficiënte vloerreiniging, inclusief een mopframe, mopstelen en moppen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de bekende kwaliteit van Numatic, is deze mopkit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is eenvoudig te monteren op uw EM 3 en 5 werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Verbeterde Reinigingsprestaties: Met de Numatic SRK 16 Mopkit kunt u moeiteloos vloeren reinigen en een schone en hygiënische omgeving behouden.
  • Compatibel met EM 3 en 5 Werkwagens: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM 3 en 5 werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Optimaliseer Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, de Numatic SRK 16 Mopkit zal uw reinigingswerkzaamheden aanzienlijk verbeteren. U kunt nu sneller en effectiever schoonmaken.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic SRK 16 Mopkit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Deze mopkit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM 3 en 5 werkwagens van Numatic.