Numatic SRK 18 MopMatic kit t.b.v. EM 3 en 5 werkwagens

Productnr.: SGE-910756

€ 352,67
(1 stuk(s) = € 352,67)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 18 MopMatic kit t.b.v. EM 3 en 5 werkwagens

De Numatic SRK 18 MopMatic kit is de ultieme oplossing om uw vloerreinigingstaak te vereenvoudigen, speciaal ontworpen voor EM 3 en 5 werkwagens. Deze hoogwaardige mopkit maakt het reinigen van vloeren sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met deze innovatieve MopMatic kit.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete MopMatic kit: De Numatic SRK 18 MopMatic kit wordt geleverd met alles wat u nodig heeft voor efficiënte vloerreiniging, inclusief een MopMatic frame, mopstelen en moppen.
  • Geavanceerde Reinigingstechnologie: De MopMatic kit maakt gebruik van geavanceerde technologie om het moppen eenvoudiger en effectiever te maken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze kit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is eenvoudig te monteren op uw EM 3 en 5 werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Compatibel met EM 3 en 5 Werkwagens: Deze MopMatic kit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM 3 en 5 werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, de Numatic SRK 18 MopMatic kit zal uw reinigingswerkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigen. U kunt nu sneller en effectiever schoonmaken, met verbluffende resultaten.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de innovatieve Numatic SRK 18 MopMatic kit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Deze MopMatic kit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM 3 en 5 werkwagens van Numatic.