Numatic SRK 20 vaste wielenset t.b.v. EM werkwagens

Productnr.: SGE-910758

€ 40,06
(1 stuk(s) = € 40,06)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 20 vaste wielenset t.b.v. EM werkwagens

De Numatic SRK 20 Vaste Wielenset is de perfecte upgrade voor uw EM werkwagen. Deze hoogwaardige wielenset is ontworpen om de mobiliteit van uw werkwagen te verbeteren en tegelijkertijd duurzaamheid en stabiliteit te bieden. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakwerkzaamheden te optimaliseren, dan is deze wielenset een essentiële accessoire.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Mobiliteit: De Numatic SRK 20 Vaste Wielenset zorgt voor een soepele en stabiele beweging van uw EM werkwagen, zelfs op ruwe ondergronden.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, zijn deze vaste wielen duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De wielenset is eenvoudig te monteren op uw EM werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Verbeterde Stabiliteit: Met deze vaste wielenset blijft uw werkwagen stabiel tijdens het verplaatsen, zelfs wanneer deze volledig beladen is.


Bestel Nu en Verbeter Uw Werkwagen!

Of u nu verantwoordelijk bent voor professionele schoonmaaktaken in kantoren, ziekenhuizen of andere instellingen, de Numatic SRK 20 Vaste Wielenset zal de mobiliteit van uw werkwagen aanzienlijk verbeteren. U kunt nu efficiënter werken en uw apparatuur veilig vervoeren.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u de mobiliteit van uw EM werkwagen kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic SRK 20 Vaste Wielenset. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagen wordt apart verkocht. Deze vaste wielenset is speciaal ontworpen als aanvulling op EM werkwagens van Numatic.