Numatic SRK 26 kit, 2x kunststof deur t.b.v. SM & PM serie

Productnr.: SGE-908171

€ 184,85
(1 stuk(s) = € 184,85)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 26 kit, 2x kunststof deur t.b.v. SM & PM serie

De Numatic SRK 26 Kit met 2 kunststof deuren is de perfecte upgrade voor uw SM & PM serie werkwagen. Deze hoogwaardige kit is ontworpen om uw werkwagen te verbeteren, waardoor u uw schoonmaakmaterialen en -benodigdheden efficiënt kunt opbergen en organiseren. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakroutine te optimaliseren en uw werkwagen georganiseerd te houden, is deze kit met kunststof deuren de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Organisatie: Met de Numatic SRK 26 Kit en kunststof deuren kunt u uw werkwagen georganiseerd houden door uw materialen en benodigdheden op te bergen in afgesloten compartimenten.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, zijn de kunststof deuren duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is eenvoudig te monteren op uw SM & PM serie werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Verbeterde Efficiëntie: Door uw schoonmaakmaterialen en -benodigdheden op de juiste manier te organiseren, kunt u efficiënter werken en kostbare tijd besparen.
  • Compatibel met SM & PM Serie Werkwagens: Deze kit met kunststof deuren is speciaal ontworpen voor gebruik met SM & PM serie werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Verbeter Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor professionele schoonmaaktaken in kantoren, ziekenhuizen of andere instellingen, de Numatic SRK 26 Kit met kunststof deuren zal de organisatie van uw werkwagen aanzienlijk verbeteren. U kunt uw schoonmaakmaterialen en benodigdheden nu veilig en georganiseerd opbergen.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u de mobiliteit van uw SM & PM serie werkwagen kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic SRK 26 Kit en kunststof deuren. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.Let op: De SM & PM serie werkwagen wordt apart verkocht. Deze kit met kunststof deuren is speciaal ontworpen als aanvulling op SM & PM serie werkwagens van Numatic.