Numatic SRK 62S hood set t.b.v. SM1705 & PM werkwagens

Productnr.: SGE-910316

€ 124,45
(1 stuk(s) = € 124,45)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic SRK 62S hood set t.b.v. SM1705 & PM werkwagens

De Numatic SRK 62S Hood Set is een onmisbare aanvulling op uw SM1705 & PM werkwagen. Deze hoogwaardige set is speciaal ontworpen om uw schoonmaakwerkzaamheden te optimaliseren en tegelijkertijd de veiligheid te vergroten. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakroutine te verbeteren, dan is deze hood set de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Veiligheid en Bescherming: De SRK 62S Hood Set biedt bescherming voor de gebruiker tegen spatten en chemicaliën, waardoor de veiligheid van uw schoonmaakteam wordt vergroot.
  • Eenvoudige Installatie: De set is eenvoudig te monteren op uw SM1705 & PM werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze hood set duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Verbeterde Reinigingsprestaties: Met de SRK 62S Hood Set kunt u gemakkelijk en grondig vloeren reinigen, waardoor u een schone en hygiënische omgeving kunt behouden.
  • Compatibel met SM1705 & PM Werkwagens: Deze hood set is speciaal ontworpen voor gebruik met SM1705 & PM werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Verhoog de Veiligheid van Uw Schoonmaakwerkzaamheden!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van ziekenhuizen, zorginstellingen of andere locaties waar veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn, de Numatic SRK 62S Hood Set zal uw reinigingswerkzaamheden aanzienlijk verbeteren en de veiligheid van uw team vergroten.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic SRK 62S Hood Set. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Deze hood set is speciaal ontworpen voor gebruik met SM1705 & PM werkwagens van Numatic.