Numatic stofzuiger NQS 250B-B2 blower rood met kit AS0

Productnr.: SGE-900360

Adviesprijs€ 592,50
-10%
€ 533,25
(1 stuk(s) = € 533,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuiger NQS 250B-B2 blower rood met kit AS0

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat een krachtige en veelzijdige stofzuiger van groot belang is voor een effectieve schoonmaak. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Stofzuiger NQS 250B-B2 Blower in rood aan te bieden, compleet met Kit AS0. Deze hoogwaardige stofzuiger is ontworpen om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen, en hij heeft zelfs een ingebouwde blowerfunctie om je te helpen met verschillende taken.


Waarom kiezen voor de Numatic Stofzuiger NQS 250B-B2 Blower met Kit AS0


1. Krachtige Prestaties: De NQS 250B-B2 is uitgerust met een krachtige motor die moeiteloos stof en vuil opzuigt, en met de blowerfunctie kun je zelfs bladeren en ander vuil wegblazen.

2. Complete Kit AS0: De meegeleverde Kit AS0 bevat verschillende accessoires, zoals een zuigmond en borstels, om elke schoonmaaktaak aan te kunnen.

3. Ingebouwde Blower: Met de ingebouwde blowerfunctie kun je snel en gemakkelijk stof en vuil verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NQS 250B-B2 is gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.


Optimaliseer je Schoonmaakwerk met de Numatic Stofzuiger NQS 250B-B2 Blower!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon je huis brandschoon wilt houden, de Numatic Stofzuiger NQS 250B-B2 Blower in rood met Kit AS0 is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige stofzuiger met blower.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Stofzuiger NQS 250B-B2 Blower houd je elke ruimte brandschoon en netjes!