Numatic stofzuiger NVDQ900 rood met kit BA2

Productnr.: SGE-714130

Adviesprijs€ 1.232,98
-10%
€ 1.109,68
(1 stuk(s) = € 1.109,68)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuiger NVDQ900 rood met kit BA2

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige schoonmaakapparatuur die betrouwbaarheid en prestaties combineert. We zijn verheugd om de Numatic Stofzuiger NVDQ900 in het rood, compleet met Kit BA2, aan te bieden. Deze robuuste stofzuiger is ontworpen om de meest uitdagende schoonmaaktaken aan te kunnen.


Waarom kiezen voor de Numatic Stofzuiger NVDQ900 met Kit BA2


1. Krachtige Zuigkracht: De NVDQ900 is uitgerust met een krachtige motor en biedt indrukwekkende zuigkracht om stof, vuil en zelfs vloeistoffen grondig te verwijderen.

2. Kit BA2 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BA2 bevat een assortiment accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te pakken. Of je nu vloeren, bekleding, plafonds of krappe hoeken moet schoonmaken, je hebt alle benodigde tools binnen handbereik.

3. Robuuste Constructie: Deze stofzuiger is gebouwd om lang me te gaan en is bestand tegen dagelijkse slijtage. De duurzame materialen zorgen voor betrouwbaarheid op de lange termijn.


Upgrade je Schoonmaakroutine met de Numatic Stofzuiger NVDQ900!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topkwaliteit vereist, of gewoon een krachtige stofzuiger zoekt voor huishoudelijk gebruik, de Numatic Stofzuiger NVDQ900 in Rood met Kit BA2 is de ideale keuze. Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic Stofzuiger NVDQ900 maak je schoonmaken snel en efficiënt!