Numatic stofzuiger NVQ900 rood met kit BA2

Productnr.: SGE-714030

Adviesprijs€ 1.010,44
-10%
€ 909,40
(1 stuk(s) = € 909,40)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuiger NVQ900 rood met kit BA2

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie essentieel zijn voor elke schoonmaaktaak. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Stofzuiger NVQ900 in het rood, inclusief Kit BA2, aan te bieden. Deze stofzuiger is ontworpen om zelfs de meest veeleisende schoonmaakuitdagingen met gemak aan te kunnen.


Waarom kiezen voor de Numatic Stofzuiger NVQ900 met Kit BA2


1. Indrukwekkende Zuigkracht: De NVQ900 is voorzien van een krachtige motor die indrukwekkende zuigkracht levert. Hiermee kun je moeiteloos stof, vuil en zelfs vloeistoffen verwijderen, waardoor je ruimtes grondig kunt reinigen.

2. Kit BA2 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BA2 bevat diverse accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te pakken. Of je nu vloeren, bekleding, plafonds of krappe hoeken moet schoonmaken, je hebt de juiste hulpmiddelen altijd binnen handbereik.

3. Robuuste Constructie: Deze stofzuiger is gebouwd om lang me te gaan en kan dagelijkse slijtage weerstaan. De duurzame materialen zorgen voor betrouwbaarheid op de lange termijn.


Upgrade je Schoonmaakroutine met de Numatic Stofzuiger NVQ900!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon een krachtige stofzuiger zoekt voor huishoudelijk gebruik, de Numatic Stofzuiger NVQ900 in Rood met Kit BA2 is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige stofzuiger.