Numatic stofzuiger PPR240-11 grijs met kit AS1

Productnr.: SGE-905840

Adviesprijs€ 334,75
-10%
€ 301,28
(1 stuk(s) = € 301,28)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuiger PPR240-11 grijs met kit AS1

De Numatic stofzuiger PPR240 is al tientallen jaren de onbetwiste favoriet onder schoonmaakprofessionals en staat centraal in ons assortiment. Ontdek waarom de PPR de beste keuze is voor jouw schoonmaakbehoeften.


Bewezen kwaliteit en duurzaamheid

De PPR-stofzuiger heeft een rijke geschiedenis van bewezen prestaties en duurzaamheid. Hoewel het model door de jaren heen geëvolueerd is, blijft de kwaliteit ongeëvenaard. Dankzij het EcoDesign label zijn deze stofzuigers een mijlpaal in duurzaamheid, wat betekent dat je niet alleen schoonmaakt, maar ook een positieve impact hebt op het milieu.


Uniek snoeroprolsysteem

Een van de kenmerken die de PPR onderscheidt, is het unieke snoeroprolsysteem. Dit zorgt voor een efficiënte en handige opbergmogelijkheid, waardoor je snel aan de slag kunt en geen tijd verspilt met het ontwarren van snoeren.


Krachtig wattage voor grondige reiniging

Met een krachtig Wattage biedt de PPR-stofzuiger indrukwekkende zuigkracht, waardoor zelfs de hardnekkigste vuildeeltjes moeiteloos worden verwijderd. Bereik een onberispelijke schoonmaakstandaard met deze betrouwbare metgezel.


Lange levensduur

Investeer in de lange termijn met de PPR. Dankzij hoogwaardige materialen en constructie is deze stofzuiger gebouwd om jarenlang intensief gebruik te weerstaan. Bespaar op vervangingskosten en geniet van de voordelen van duurzaamheid.


Ruime Ketelinhoud van 9 Liter

De royale ketelinhoud van 9 liter betekent minder frequent legen en meer ononderbroken schoonmaakwerk. Verbeter je efficiëntie met de PPR-stofzuiger.


De Evolutie van Efficiënt Schoonmaken

In de wereld van professioneel schoonmaken is de PPR stofzuiger een bewezen model dat de tand des tijds heeft doorstaan. Hoewel het zijn status als favoriet heeft behouden, is er technisch veel veranderd in de afgelopen jaren. Deze evolutie heeft geleid tot een nog krachtigere en efficiëntere schoonmaakervaring voor professionals.