Numatic stofzuiger Upright 450

Productnr.: SGE-DE138450

Adviesprijs€ 922,57
-10%
€ 830,31
(1 stuk(s) = € 830,31)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuiger Upright 450

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat een efficiënte en krachtige stofzuiger van essentieel belang is voor een grondige reiniging. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Stofzuiger Upright 450 aan te bieden. Deze professionele stofzuiger is ontworpen voor het leveren van topprestaties in diverse schoonmaaksituaties.


Waarom kiezen voor de Numatic Stofzuiger Upright 450


1. Krachtige Reiniging: De Upright 450 is uitgerust met een krachtige motor en een efficiënt luchtfiltersysteem, waardoor het stof en vuil grondig opzuigt, zelfs in tapijten en op harde vloeren.

2. Eenvoudige Bediening: Met de ergonomische handgreep en het intuïtieve bedieningspaneel is de stofzuiger gemakkelijk te hanteren, waardoor je moeiteloos door de ruimtes kunt manoeuvreren.

3. Ruim Stofreservoir: De Upright 450 heeft een groot stofreservoir, wat betekent dat je langer kunt schoonmaken zonder onderbrekingen om de zak te vervangen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn robuuste en duurzame apparatuur. De Upright 450 is gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren.


Optimaliseer je Schoonmaakwerk met de Numatic Stofzuiger Upright 450!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die op zoek is naar topprestaties of gewoon je huis brandschoon wilt houden, de Numatic Stofzuiger Upright 450 is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Stofzuiger Upright 450 ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging!