Numatic stofzuigkit WV-WVD 14 inch (wet only) modellen

Productnr.: SGE-911014

€ 110,84
(1 stuk(s) = € 110,84)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic stofzuigkit WV-WVD 14 inch (wet only) modellen

De Numatic Stofzuigkit WV-WVD 14 inch is de ideale oplossing voor vloeistofreiniging en is speciaal ontworpen voor "wet only" modellen. Of u nu te maken heeft met gemorste vloeistoffen, natte oppervlakken of andere vochtige reinigingstaken, deze stofzuigkit zal aan al uw behoeften voldoen.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Geschikt voor Wet Only Stofzuigers: Deze kit is ontworpen om te werken met "wet only" modellen van Numatic, waardoor u vloeistoffen en nat vuil gemakkelijk kunt opzuigen zonder enige moeite.
  2. Brede 14-inch Zuigmond: De 14-inch brede zuigmond zorgt voor een efficiënte en snelle reiniging van natte oppervlakken en vloeistoffen, waardoor uw reinigingstaak eenvoudiger wordt.
  3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Deze stofzuigkit is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige prestaties te garanderen.


Bestel nu en vereenvoudig uw vloeistofreinigingstaken!


De Numatic Stofzuigkit WV-WVD 14 inch (wet only) is een onmisbare aanvulling op uw schoonmaakuitrusting. Bestel vandaag nog en ontdek hoe u gemakkelijk en effectief vloeistoffen kunt opruimen en natte reinigingstaken kunt uitvoeren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Stofzuigkit WV-WVD 14 inch toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw vloeistofreinigingstaken moeiteloos en effectief.