Numatic TGB3045 schrob-zuigmachine batterij graphite

Productnr.: SGE-903608

Adviesprijs€ 5.714,01
-10%
€ 5.142,61
(1 stuk(s) = € 5.142,61)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic TGB3045 schrob-zuigmachine batterij graphite

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic TGB3045 Schrob-Zuigmachine op batterijen in Graphite aan te bieden. Deze professionele schrob-zuigmachine is speciaal ontworpen om jouw vloerreinigingsroutine naar een hoger niveau te tillen.


Waarom kiezen voor de Numatic TGB3045 Schrob-Zuigmachine op Batterijen


1. Efficiënte Reiniging: De TGB3045 is uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologie, waardoor het vuil, stof en vlekken effectief en grondig verwijdert, zelfs op grote oppervlakken.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met intuïtieve bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine eenvoudig te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste constructie en betrouwbaarheid. De TGB3045 is gebouwd om langdurig en consistent uitstekende prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Batterijvoeding voor Mobiliteit: Dankzij de batterijvoeding ben je niet gebonden aan snoeren of stopcontacten, wat optimale mobiliteit en flexibiliteit biedt.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic TGB3045 Schrob-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar perfectie of een bedrijfseigenaar die een schone en veilige omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic TGB3045 Schrob-Zuigmachine op batterijen is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige schoonmaakmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic TGB3045 Schrob-Zuigmachine!