Numatic TGB4055 schrob-zuigmachine batterij graphite

Productnr.: SGE-903694

Adviesprijs€ 7.477,75
-10%
€ 6.729,98
(1 stuk(s) = € 6.729,98)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic TGB4055 schrob-zuigmachine batterij graphite

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic TGB4055 Schrob-Zuigmachine op batterijen in Graphite aan te bieden. Deze professionele schrob-zuigmachine is ontworpen om de efficiëntie en effectiviteit van jouw vloerreiniging naar een hoger niveau te tillen.


Waarom kiezen voor de Numatic TGB4055 Schrob-Zuigmachine op Batterijen


1. Krachtige Reiniging: De TGB4055 is uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologie waarmee vuil, stof en vlekken grondig en snel worden verwijderd, zelfs op grote oppervlakken.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met intuïtieve bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste constructie en betrouwbaarheid. De TGB4055 is gebouwd om langdurig en consistent uitstekende prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Batterijvoeding voor Mobiliteit: Dankzij de batterijvoeding ben je niet gebonden aan snoeren of stopcontacten, wat optimale mobiliteit en flexibiliteit biedt.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic TGB4055 Schrob-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitmuntende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en veilige omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic TGB4055 Schrob-Zuigmachine op batterijen is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige schoonmaakmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic TGB4055 Schrob-Zuigmachine!