Numatic TriTex filter voor RSV 130- RSB 140

Productnr.: SGE-604168

€ 84,51
(1 stuk(s) = € 84,51)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic TriTex filter voor RSV 130- RSB 140

Het Numatic TriTex Filter is speciaal ontworpen voor gebruik met de RSV 130- RSB 140 stofzuigermodellen van Numatic. Dit hoogwaardige filter is essentieel om de luchtkwaliteit in uw ruimte te verbeteren door kleine deeltjes, stof en allergenen effectief op te vangen, zodat de lucht die uit uw stofzuiger komt schoner en gezonder is.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met RSV 130- RSB 140 Modellen: Dit filter is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij de RSV 130- RSB 140 stofzuigermodellen van Numatic, wat de prestaties van uw stofzuiger optimaliseert.
  2. TriTex Filtratie: Het TriTex Filter maakt gebruik van geavanceerde filtratietechnologie om fijne deeltjes en allergenen vast te houden, waardoor de lucht die uit uw stofzuiger komt merkbaar schoner is.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Verbeterde Luchtkwaliteit: Door dit filter te gebruiken, draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit in uw ruimte, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of luchtwegaandoeningen.


Bestel nu en adem schone lucht in!


Het Numatic TriTex Filter voor RSV 130- RSB 140 stofzuigermodellen is een waardevolle toevoeging aan uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en gezondere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic TriTex Filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en merk het verschil!