Numatic TTB1840-NX schrob-zuigmachine graphite, enkel batterij

Productnr.: SGE-912783

Adviesprijs€ 3.997,98
-10%
€ 3.598,18
(1 stuk(s) = € 3.598,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic TTB1840-NX schrob-zuigmachine graphite, enkel batterij

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic TTB1840-NX Schrob-Zuigmachine in Graphite aan te bieden, uitgerust met een efficiënt enkel batterijsysteem. Deze professionele schrob-zuigmachine is ontworpen om de reiniging van vloeren efficiënter en gemakkelijker te maken.


Waarom kiezen voor de Numatic TTB1840-NX Schrob-Zuigmachine met Enkel Batterijsysteem


1. Uitstekende Reinigingsprestaties: De TTB1840-NX is voorzien van geavanceerde reinigingstechnologie, waardoor het vuil, stof en vlekken grondig en snel verwijdert, zelfs op grote oppervlakken.

2. Eenvoudig te Bedienen: Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de intuïtieve bediening maken de machine geschikt voor zowel ervaren schoonmaakprofessionals als beginners.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn robuuste constructie. De TTB1840-NX is gebouwd om langdurig en betrouwbaar te presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

4. Enkel Batterijsysteem: Het enkel batterijsysteem biedt flexibiliteit en mobiliteit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snoeren of stopcontacten.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic TTB1840-NX Schrob-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitmuntende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en veilige omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic TTB1840-NX Schrob-Zuigmachine met enkel batterijsysteem is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de verbeterde efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige schoonmaakmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Verbeter je vloerreiniging met de Numatic TTB1840-NX Schrob-Zuigmachine!