Numatic TTV678G schrob-zuigmachine batterij graphite

Productnr.: SGE-904227

Adviesprijs€ 22.904,07
-10%
€ 20.613,66
(1 stuk(s) = € 20.613,66)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic TTV678G schrob-zuigmachine batterij graphite

Schoonmaakgroothandel Emmen is trots om de Numatic TTV678G Schrob-Zuigmachine op batterijen in Graphite aan te bieden. Deze krachtige en professionele schrob-zuigmachine is ontworpen om vloerreiniging moeiteloos en effectief te maken in diverse bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic TTV678G Schrob-Zuigmachine op Batterijen


1. Grondige Reiniging: De TTV678G is uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologie die vuil, stof en vlekken grondig en efficiënt verwijdert, zelfs op grote oppervlakken.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met eenvoudige bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De TTV678G is ontworpen om consistent uitstekende prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Batterijvoeding voor Mobiliteit: Dankzij de batterijvoeding ben je niet gebonden aan snoeren of stopcontacten, waardoor optimale mobiliteit en flexibiliteit mogelijk zijn.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic TTV678G Schrob-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitmuntende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en veilige omgeving voor klanten en medewerkers wil handhaven, de Numatic TTV678G Schrob-Zuigmachine op batterijen is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige schoonmaakmachine.

Heb je vragen of heb je behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic TTV678G Schrob-Zuigmachine!