Numatic union schrobborstel 330 mm

Productnr.: SGE-606104

€ 152,04
(1 stuk(s) = € 152,04)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic union schrobborstel 330 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de Numatic Union Schrobborstel van 330mm, de ultieme keuze voor professionele en grondige vloerreiniging.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Union Schrobborstel van 330mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekkenproblemen op uw vloeren aan te pakken. Met stevige en duurzame borstelharen kunt u rekenen op een diepgaande reiniging voor een vlekkeloze uitstraling van uw vloeren.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten, en de Union Schrobborstel van 330mm is daarop geen uitzondering. U kunt vertrouwen op langdurige prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om naadloos te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor u flexibiliteit heeft bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw reinigingstaken.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en moeiteloos, zodat u snel weer aan het werk kunt en uw productiviteit kunt maximaliseren.


Verbeter Uw Vloerreiniging met de Numatic Union Schrobborstel van 330mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoorvloeren, magazijnvloeren, schoolgangen of andere locaties met verschillende vloersoorten, de Numatic Union Schrobborstel van 330mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te bereiken.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Union Schrobborstel van 330mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!