Numatic union schrobborstel 400 mm

Productnr.: SGE-606102

€ 197,18
(1 stuk(s) = € 197,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic union schrobborstel 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we u de Numatic Union Schrobborstel van 400mm aan, de perfecte oplossing voor het grondig reinigen van diverse vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic Union Schrobborstel van 400mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekkenproblemen op uw vloeren aan te pakken. Met stevige en duurzame borstelharen kunt u vertrouwen op een grondige reiniging voor een vlekkeloze uitstraling van uw vloeren.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten, en de Union Schrobborstel van 400mm is daarop geen uitzondering. U kunt rekenen op langdurige prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om naadloos te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat u flexibiliteit biedt bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw reinigingstaken.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en moeiteloos, zodat u snel weer aan het werk kunt en uw productiviteit kunt maximaliseren.


Optimaliseer Uw Vloerreiniging met de Numatic Union Schrobborstel van 400mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoorvloeren, magazijnvloeren, schoolgangen of andere locaties met verschillende vloersoorten, de Numatic Union Schrobborstel van 400mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te bereiken.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Union Schrobborstel van 400mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!