Numatic union schrobborstel 450 mm

Productnr.: SGE-606202

€ 197,18
(1 stuk(s) = € 197,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic union schrobborstel 450 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Union Schrobborstel van 450mm aan, de ideale keuze voor grondige en efficiënte vloerreiniging in diverse omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Union Schrobborstel van 450mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrobborstel is ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil en vlekken op uw vloeren aan te pakken. Dankzij de stevige borstelharen kunt u vertrouwen op een grondige reiniging voor een perfect schone en hygiënische omgeving.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de betrouwbaarheid van zijn producten, en de Union Schrobborstel van 450mm is daarop geen uitzondering. U kunt rekenen op langdurige prestaties, zelfs in veeleisende schoonmaakomstandigheden.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is ontworpen om perfect te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor u flexibiliteit heeft bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw reinigingstaken.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van deze borstel is snel en moeiteloos, zodat u snel weer aan het werk kunt en uw productiviteit kunt maximaliseren.


Optimaliseer Uw Vloerreiniging met de Numatic Union Schrobborstel van 450mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoorvloeren, magazijnvloeren, schoolgangen of andere locaties met verschillende vloersoorten, de Numatic Union Schrobborstel van 450mm zal u helpen om uitstekende reinigingsresultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Union Schrobborstel van 450mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!