Numatic veeg-zuigmachine NU12 graphite

Productnr.: SGE-V113880

Adviesprijs€ 18.540,21
-10%
€ 16.686,19
(1 stuk(s) = € 16.686,19)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic veeg-zuigmachine NU12 graphite

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic NU12 Veeg-Zuigmachine in Graphite aan te bieden. Deze krachtige en professionele veeg-zuigmachine is ontworpen om vloeren moeiteloos te vegen en te zuigen in diverse bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic NU12 Veeg-Zuigmachine:


1. Efficiënte Vloerreiniging: De NU12 is uitgerust met geavanceerde veeg- en zuigtechnologie om vuil, stof en afval snel en grondig te verwijderen, zowel binnen als buiten.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met intuïtieve bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De NU12 is gebouwd om langdurig en consistent uitstekende prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Veelzijdigheid: Deze veeg-zuigmachine is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals tegels, beton en asfalt, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic NU12 Veeg-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en gastvrije omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic NU12 Veeg-Zuigmachine is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige veeg-zuigmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic NU12 Veeg-Zuigmachine!