Numatic Veegmachine NU3 graphite

Productnr.: SGE-V100041

Adviesprijs€ 519,81
-10%
€ 467,83
(1 stuk(s) = € 467,83)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Veegmachine NU3 graphite

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic NU3 Veegmachine in Graphite aan te bieden. Deze krachtige en professionele veegmachine is ontworpen om vloeren moeiteloos schoon te vegen en op te frissen in diverse bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic NU3 Veegmachine:


1. Efficiënte Vloerreiniging: De NU3 is uitgerust met geavanceerde veegtechnologie om vuil, stof en afval snel en grondig te verwijderen, zowel binnen als buiten.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met intuïtieve bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De NU3 is gebouwd om langdurig en consistent uitstekende prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Veelzijdigheid: Deze veegmachine is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals tegels, beton, en asfalt, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic NU3 Veegmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en gastvrije omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic NU3 Veegmachine is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige veegmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic NU3 Veegmachine!