Numatic verdeelstuk vuilunit (zwart) t.b.v. EM werkwagens

Productnr.: SGE-910840-1

€ 10,98
(1 stuk(s) = € 10,98)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic verdeelstuk vuilunit (zwart) t.b.v. EM werkwagens

Het Numatic Verdeelstuk voor de Vuilunit is een essentieel accessoire voor uw EM werkwagen. Dit hoogwaardige verdeelstuk is speciaal ontworpen om de organisatie van uw werkwagen te verbeteren en de vuilunit efficiënter te gebruiken. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakwerkzaamheden te optimaliseren en uw werkwagen georganiseerd te houden, is dit verdeelstuk de perfecte keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Organisatie: Het Numatic Verdeelstuk voor de Vuilunit zorgt ervoor dat u uw werkwagen georganiseerd kunt houden door de vuilunit in verschillende compartimenten te verdelen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is dit verdeelstuk duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: Het verdeelstuk is eenvoudig te monteren in de vuilunit van uw EM werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Verbeterde Efficiëntie: Door uw schoonmaakmaterialen en -benodigdheden op de juiste manier te organiseren, kunt u efficiënter werken en kostbare tijd besparen.


Bestel Nu en Verbeter Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, het Numatic Verdeelstuk voor de Vuilunit zal uw werkzaamheden aanzienlijk verbeteren. U kunt uw schoonmaakmaterialen en benodigdheden nu overzichtelijk en efficiënt opbergen.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met het hoogwaardige Numatic Verdeelstuk voor de Vuilunit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagen en vuilunit worden apart verkocht. Dit verdeelstuk is speciaal ontworpen als aanvulling op EM werkwagens van Numatic.