Numatic verdeelstuk vuilunit (zwart) t.b.v. SM werkwagens

Productnr.: SGE-910880

€ 10,98
(1 stuk(s) = € 10,98)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic verdeelstuk vuilunit (zwart) t.b.v. SM werkwagens

Het Numatic Verdeelstuk voor de vuilunit (zwart) is de ideale aanvulling voor uw SM werkswagen. Dit hoogwaardige verdeelstuk is speciaal ontworpen om uw schoonmaakwerkzaamheden te verbeteren en afvalbeheer gemakkelijker te maken. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakroutine te optimaliseren, dan is dit verdeelstuk de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Afvalverwijdering: Het Numatic Verdeelstuk voor de vuilunit (zwart) maakt het gemakkelijk om afval te scheiden en te verwijderen, waardoor een schonere en hygiënische omgeving wordt bevorderd.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is dit verdeelstuk duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: Het verdeelstuk is eenvoudig te monteren op uw SM werkswagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Efficiënt Afvalbeheer: Met het Numatic Verdeelstuk kunt u afval efficiënt organiseren en verwijderen tijdens uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Compatibel met SM Werkwagens: Dit verdeelstuk is speciaal ontworpen voor gebruik met SM werktrappen van Numatic.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen of andere commerciële ruimtes, het Numatic Verdeelstuk voor de vuilunit (zwart) zal uw afvalbeheer aanzienlijk verbeteren. U kunt nu efficiënter werken en een schonere omgeving behouden.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met het hoogwaardige Numatic Verdeelstuk voor de vuilunit (zwart). Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Dit verdeelstuk is speciaal ontworpen voor gebruik met SM werktrappen van Numatic.