Numatic vlakmophouder 40cm Pocket mop - Drop-off

Productnr.: SGE-629320

€ 54,04
(1 stuk(s) = € 54,04)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vlakmophouder 40cm Pocket mop - Drop-off

De Numatic vlakmophouder van 40 cm met Pocket mop en Drop-off functie is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde en efficiënte oplossing voor vloerreiniging. Deze houder is ontworpen om u te helpen bij het bereiken van een grondige en moeiteloze schoonmaak.


Belangrijkste kenmerken:

  • 40 cm Breedte: De royale breedte van 40 cm stelt u in staat om grotere vloeroppervlakken in één keer schoon te maken, wat u tijd en moeite bespaart.
  • Pocket mop Systeem: Het Pocket mop systeem maakt het eenvoudig om moppen te bevestigen en te vervangen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken.
  • Drop-off Functie: De Drop-off functie maakt het mogelijk om vuil en vocht uit de mop te verwijderen zonder te bukken of uw handen vies te maken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Deze vlakmophouder is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Professioneel Gebruik: Deze vlakmophouder is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en kan worden gebruikt op diverse vloertypen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic vlakmophouder van 40 cm met Pocket mop en Drop-off functie maakt schoonmaken snel en effectief. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de duurzaamheid van dit hoogwaardige schoonmaakinstrument.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic vlakmophouder met Pocket mop en Drop-off functie toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!