Numatic vlakmophouder Hang-on-Drop-off systeem 40 cm

Productnr.: SGE-627535

€ 47,13
(1 stuk(s) = € 47,13)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vlakmophouder Hang-on-Drop-off systeem 40 cm

De Numatic vlakmophouder met Hang-on-Drop-off systeem van 40 cm is de ideale keuze voor wie streven naar efficiëntie en gebruiksgemak bij het schoonmaken van vloeren. Deze geavanceerde houder is ontworpen om u te helpen bij het bereiken van een grondige en moeiteloze schoonmaak.


Belangrijkste kenmerken:

  • 40 cm Breedte: De ruime breedte van 40 cm maakt het mogelijk om grotere vloeroppervlakken in één keer schoon te maken, wat tijd en moeite bespaart.
  • Hang-on-Drop-off Systeem: Het Hang-on-Drop-off systeem maakt het eenvoudig om moppen te bevestigen en te vervangen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken. Ook kunt u vuil en vocht uit de mop verwijderen zonder te bukken of uw handen vies te maken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Deze vlakmophouder is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Professioneel Gebruik: Deze vlakmophouder is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en kan worden gebruikt op diverse vloertypen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic vlakmophouder met Hang-on-Drop-off systeem van 40 cm maakt schoonmaken snel en effectief. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de duurzaamheid van dit hoogwaardige schoonmaakinstrument.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic vlakmophouder met Hang-on-Drop-off systeem toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!