Numatic vlakmophouder velcro systeem 40 cm

Productnr.: SGE-629098

€ 51,54
(1 stuk(s) = € 51,54)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vlakmophouder velcro systeem 40 cm

De Numatic vlakmophouder met velcro systeem van 40 cm is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor vloerreiniging. Deze hoogwaardige houder is ontworpen om u te helpen bij het bereiken van een grondige en moeiteloze schoonmaak.


Belangrijkste kenmerken:

  • 40 cm Breedte: Met een royale breedte van 40 cm kunt u grotere vloeroppervlakken in één keer schoonmaken, wat tijd en moeite bespaart.
  • Velcro Bevestigingssysteem: Het velcro bevestigingssysteem maakt het eenvoudig om moppen te bevestigen en te vervangen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Deze vlakmophouder is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Professioneel Gebruik: Deze vlakmophouder is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en kan worden gebruikt op diverse vloertypen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic vlakmophouder met velcro systeem van 40 cm maakt schoonmaken snel en effectief. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de duurzaamheid van dit hoogwaardige schoonmaakinstrument.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic vlakmophouder met velcro systeem toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!